БОЯДИСВАНЕ

боядисване от майстор бояджия
Боядисване с латекс Цена труд Цена за труд и материали
Боядисване с латекс 1 цвят 4,00 лв./кв.м. от 8,00 лв./кв.м.
Боядисване с латекс 2 цвята 5,00 лв./кв.м. от 9,00 лв./кв.м.
Боядисване с латекс 3 цвята 6,00 лв./кв.м. от 10,00 лв./кв.м.
Грундиране 1,50 лв./кв.м. от 2,50 лв./кв.м.
Облепване с найлон 0,75 лв./кв.м. 1,50 лв./кв.м.

Боядисване с латекс

Боядисване с латекс
Боядисването е работен процес на покриване с цветен латекс на стени и тавани. Нанасянето на латекс се извършва с валяк. С какъв валяк ще боядисваме, избираме според състоянието на стената. Ако шпакловката е равна и няма неравности по стените, избираме боядисване с валяк с тънки косъмчета. При неравни стени и вароциментови мазилки, боядисваме с валяк с дълги влакна. Латексът се нанася равномерно с леки и повтарящи се движения. Боядисването на ъглите става с подходяща четка. Отсичането между два цвята латекс се прави с бояджийска лента. Преди да боядисаме сваляме всички капачки на контактите и ключовете, както и осветителните тела, за да ги предпазим от изцапване с латекс. Прозорците и вратите се облепят с хартиено тиксо, което след приключване на боядисването сваляме.

Грундиране

Грундиране
Грундирането преди боядисване намалява разхода на латекс и уеднаквява попиваемоста на основата. Това води до равномерно разпределение на латекса по цялата стена.

Облепяне с найлон

Облепване с найлон
Облепваме с найлон за да предпазим подовите настилки от нацапване с латекс при боядисването. Когато не е възможно да се изнесат мебелите или няма къде това да стане, те също се облепват с найлон.

Боядисване с блажна боя

Боядисване с блажна боя
Боядисването с блажна боя е значитетелно по-бавно и трудоемко от нанасянето на латекс. Работата с блажна боя трябва да е много внимателна и чиста, защото почистването на засъхнала блажна боя е нелека задача. Използването на блажна боя се препоръчва в силно натоварени помещения с висок риск от нацапване, поради лесното почистване на замърсявания от нея. Служи също така за защита на силно ерозивни метални елементи.

Боядисване на стени и тавани с латекс за София

Изпълняваме поръчки за боядисване с латекс за София град. Цените за боядисване се изчисляват при огледа.
На цената влияят: Работим само с качествени и доказани продукти.